Testimonials

Eliza Zarah | Steffy Roos du Maine

Ervaringen van cursisten die je voorgingen

Omdat anderen veel beter kunnen omschrijven wat de cursus voor hen heeft betekend dan ik, deze reviews!

“Deze cursus heeft zoveel voor mij gedaan, ongelofelijk wat dit allemaal in werking heeft gezet. De vragen en opdrachten hebben mij echt uit mijn veilige plek van denken en dromen gehaald en mij uitgedaagd om nu daadwerkelijk te gaan doen. ” Thessa Schut

“Ik ken je niet persoonlijk, maar de hele energie die je uitstraalt in je video’s is zo professioneel, maar ook erg warm. Je wilt oprecht je liefde en kennis voor ondernemen delen en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor.” Priscilla Alders

Ik kreeg hier zoveel energie van! Echt kriebels, als in dat ik zin heb om te beginnen met ondernemen!” Suzanne Moeskops

“Steffy maakt je bewust van de mogelijkheden die je hebt om je dromen waar te maken, ook als je nog niet weet wat je droom is. Een echte inspirator.” Laura Smit

“Erg leuke, boeiende en leerzame cursus!” Noreen Vingerhoedt 

“Lekker veel energie, eerlijk en inspirerend!” Daniëlla Krijger

Tessa Schut

Over het resultaat

Deze cursus heeft zoveel voor mij gedaan, ongelofelijk wat dit allemaal in werking heeft gezet. De vragen en opdrachten hebben mij echt uit mijn veilige plek van denken en dromen gehaald en mij uitgedaagd om nu daadwerkelijk te gaan doen. 

 De stories hebben mij ontzettend geholpen en de voorbeelden die bij iedere opdracht werden gegeven vond ik heel fijn, het gaf mij echt handvatten om aan de slag te gaan. Ik heb de knoop doorgehakt en ik word nu al zo gelukkig van de vrijheid die dit mij geeft en ben ontzettend gemotiveerd om meer te leren en keihard te werken.

Over de cursus 

Deze cursus zit zo goed in elkaar. De onderwerpen die worden behandeld, de uitleg die zo persoonlijk voelt; ik ben ontzettend dankbaar dat ik mag doen! 

De eerste 3 weken van deze cursus was ik zó enthousiast! Ik barste van de ideeën en het zelfvertrouwen, mijn eigen bedrijf, ik zag het helemaal zitten. In week 4 echter, ontstond er weerstand, eigenlijk precies zoals jij, Steffy al aangeeft tijdens de wekelijkse uitleg. Strategiegesprekken, marketingkanalen, een website, ineens voelde alles zo overweldigend. 

Mijn plan is heerlijk, dromen, fantaseren maar die stap naar buiten is zó spannend. Ik ervaar twijfel, ‘wie zit er nu te wachten op mij?’. k had moeite met de opdrachten. En dan is er week 5, precies wat ik nodig had. Mijn enthousiasme is weer helemaal terug, meer dan ooit! 

Eliza Zarah | Steffy Roos du Maine

Suzanne Moeskops

Ik kreeg hier zoveel energie van! Echt kriebels als in dat ik zin heb om te beginnen met ondernemen, door vooral veel te doen en te leren.  

De cursus heeft een fijn tempo, door wekelijks een aantal opdrachten te volgen. Ik kreeg een beter beeld van wat ik precies kan en wil; en om concrete stappen te zetten om daadwerkelijk te doen! 

HoeWatWijn.com

Laura Smit

Steffy maakt je bewust van de mogelijkheden die je hebt om je dromen waar te maken, ook als je nog niet weet wat je droom is.

Een echte inspirator. In de cursus krijg je stap voor stap inzicht in de kunst van het ondernemen, waardoor het niet meer ver-van-je-bed is, maar haalbaar voor iedereen.

Steffy geeft voorbeelden uit de praktijk en deelt interessante businessmodellen die je helpen om je bedrijf tot leven te brengen.

Priscilla Alders

Ik vind het zó jammer dat de cursus erop zit! Wat heb ik hier onwijs veel aan gehad! Niet alleen qua tips en opdrachten, maar ook aan jouw persoonlijke hulp wanneer ik vragen had. Ik keek elke week uit naar de woensdagmiddag, omdat je dan de nieuwe opdrachten postte en wauw, wat heb je me uitgedaagd en een schop onder mijn kont gegeven.

Ik ken je niet persoonlijk, maar de hele energie die je uitstraalt in je video’s is zo professioneel, maar ook erg warm. Je wilt oprecht je liefde en kennis voor ondernemen delen en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor.

Ik heb nog steeds in vlagen last van die blokkades en de stemmetjes, vooral wanneer anderen zich met mijn onderneming gaan bemoeien, maar dankzij jou krijg ik dan toch weer die motivatie terug en laait dat vuur van binnen weer op! Wat mij het meeste helpt is om in gedachten te houden dat het niet perfect hoeft te zijn, maar dat ik tenminste moet beginnen en geduldig moet zijn.

Heel blij dat ik aan deze cursus heb meegedaan en ik kan nu niet anders dan doorzetten. Je keek in je video’s ook altijd op een bepaalde manier als je zei: “Nu moet je het gewoon DOEN.”

Ik moest dan altijd lachen en het voelde alsof je het direct tegen mij had. Ik zal deze cursus en ervaringen nooit vergeten en ik kan je niet genoeg bedanken.

 
Eliza Zarah | Steffy Roos du Maine

Energiek, boeiend, duidelijk en inspirerend!

Daniela Krijger
Lekker veel energie, eerlijk en inspirerend! 

Noreen Vingerhoedt
Erg leuke, boeiende en leerzame cursus! 

Tara de Ruiter
Ik vind de cursus heel erg fijn omdat het mijn helpt om mijn idee duidelijker te maken. Het helpt me om dieper na te denken over dingen waar ik niet aan dacht, en daardoor duidelijker te maken wat ik wil.

News from School of Samkalpa

Meer weten over het starten van je eigen business? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van School of Samkalpa en ontvang handige tips die je kunt toepassen binnen jouw eigen onderneming.