Oh Zo Mooi Fotografie | Steffy Roos du Maine

Instagram cursus: Follow Your Dream

Wil jij eindelijk met je eigen business beginnen, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Reserveer een plekje voor deze intensieve Instagram-cursus over het opzetten van een winstgevende business. In 6 weken leer jij hoe je jouw dromen kunt omzetten tot een ijzersterk bedrijfsfundament. Mail ons op info [ at ] schoofofsamkalpa.com en we houden je op de hoogte over de nieuwe cursus! Lees de reviews van cursisten die je voorgingen.

cactus-color-flower-1030966-three-crp-cm
Oh Zo Mooi Fotografie | Steffy Roos du Maine

Begin NU je eigen business

Droom jij altijd al van het hebben van je eigen business, maar durf je die eerste stap niet te zetten? Heb je fantastische ideeën, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of twijfel je over de kwaliteit van jouw product of dienst? Dit is hét moment om daar achter te komen. Omdat er niemand is die alle antwoorden voor je heeft, is Follow Your Dream in het leven geroepen: een 6-weken durende Instagram cursus die jou de nodige tools en inspiratie geeft om de grote stap te wagen. Bouw aan jouw droom!

Waag de stap. Vandaag nog.

Aan de oppervlakte lijkt alles goed te gaan. Je hebt een oké-baan en de zekerheid is fijn. Toch zit er weinig vooruitgang in, je kun niet écht floreren. Je loopt over van ideeën, maar je hebt nauwelijks tijd of zin om deze uit te voeren. Diep van binnen heb je het gevoel dat je écht voor jezelf zou moeten beginnen. Maar de stap om te gaan ondernemen is nog te moeilijk of spannend. Ik kan je vertellen dat NU het moment is om jouw business op te zetten. Here you go!

Dit vonden anderen van Follow Your Dream.

Heel blij dat ik aan deze cursus heb meegedaan en ik kan nu niet anders dan doorzetten. Je keek in je video’s ook altijd op een bepaalde manier als je zei: “Nu moet je het gewoon DOEN.” Ik moest dan altijd lachen en het voelde alsof je het direct tegen mij had. Ik zal deze cursus en ervaringen nooit vergeten en ik kan je niet genoeg bedanken.
Deze cursus heeft zoveel voor mij gedaan, ongelofelijk wat dit allemaal in werking heeft gezet. De vragen en opdrachten hebben mij echt uit mijn veilige plek van denken en dromen gehaald en mij uitgedaagd om nu daadwerkelijk te gaan doen. De stories hebben mij ontzettend geholpen en de voorbeelden die bij iedere opdracht werden gegeven vond ik heel fijn, het gaf mij echt handvatten om aan de slag te gaan.
Thessa Schut
Steffy maakt je bewust van de mogelijkheden die je hebt om je dromen waar te maken, ook als je nog niet weet wat je droom is. Een echte inspirator. In de cursus krijg je stap voor stap inzicht in de kunst van het ondernemen, waardoor het niet meer ver-van-je-bed is, maar haalbaar voor iedereen.
Laura Smit
Ik kreeg hier zoveel energie van! Echt kriebels als in dat ik zin heb om te beginnen met ondernemen, door vooral veel te doen en te leren. De cursus heeft een fijn tempo, door wekelijks een aantal opdrachten te volgen. Ik kreeg een beter beeld van wat ik precies kan en wil; en om concrete stappen te zetten om daadwerkelijk te doen!
Lekker veel energie, eerlijk en inspirerend!
Daniëlla Krijger
Erg leuke, boeiende en leerzame cursus!
Noreen Vingerhoedt

Zeg vaarwel tegen je uitstelgedrag en hallo tegen je eigen business. It’s time to shine!

In 6 weken tijd maak jij een knallende start met het beginnen van je eigen business. Elke week ga je aan de slag met een nieuw thema. Via de stories krijg je informatie en inspiratie: ik deel mijn eigen learnings en beste tips. Met het worksheet dat je per mail toegezonden krijgt, ga je aan de slag met concrete opdrachten die je aan het werk zetten, laten nadenken, en zorgen dat je écht gaat beginnen. Tot slot vult je Instafeed zich met inspirational quotes, nog meer tips en de opdrachten, als herinnering en om samen te kunnen brainstormen.

Zo ga je gegarandeerd vliegend van start! Ik kan het zelf niet mooier zeggen dan één van de cursisten die je voor ging, Tessa:

De stories hebben mij ontzettend geholpen en de voorbeelden die bij iedere opdracht werden gegeven vond ik heel fijn, het gaf mij echt handvatten om aan de slag te gaan. Ik heb de knoop doorgehakt en ik word nu al zo gelukkig van de vrijheid die dit mij geeft en ben ontzettend gemotiveerd om meer te leren en keihard te werken.”

En ook als je al een eigen business hebt is het trouwens heel goed om eens grondig je motivatie, passie en kracht te onderzoeken, en te kijken hoe je vanuit hier je branding en marketing kunt vormgeven. Je krijgt superveel inspiratie én motivatie om weer echt aan de slag te gaan met je bedrijf!

Benieuwd naar de ervaringen van meer cursisten? Lees de testimonials! Of geef je gelijk op voor de volgende cursus, gun je zelf deze kans om écht aan jouw eigen droom te gaan werken. Reserveer hier je spot.

Wacht niet te lang, want we beginnen over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Hoe ziet de cursus eruit?

Elke week duiken we in een ander thema. De cursus is zo opgebouwd dat je een maximaal resultaat behaalt. We beginnen met het perfectioneren van je idee, een idee waar jij wild van wordt én geld mee kan verdienen. We kijken naar je perfecte aanbod, je branding en marketing, maar ook je mindset ontbreekt niet. Want jij bent de ondernemer, dus jij en jouw mindset zijn essentieel voor het succes van je business. Check hieronder meer over de inhoud van de cursus.

In deze week ga je je passie met je kracht verbinden tot je eigen, authentieke moneymaker. Je ontdekt wat jou onderscheidt, waar jij van gaat shinen, én waar je goed geld mee gaat verdienen! Want alleen als je gaat ondernemen vanuit jouw samkalpa, jouw hart intentie, ga je iets doen waar je de wereld mee verrijkt én wat jij zo leuk vindt om te doen, dat werken niet meer als werken voelt. 

Met je perfecte business idee uit week 1, ga je verder met je aanbod. Je vindt je niche en gaat je onderscheiden van de markt. Je maakt je aanbod en je producten uniek, zodat je publiek weet waarom ze bij jou komen. Je gaat aan de slag met een aanbod dat verkoopt én waarmee je echt wat betekent voor je ideale klant. 

Branding gaat veel verder dan een mooi lettertype en goede foto’s. We duiken diep in je why, om uit te zoeken wat je de wereld te bieden hebt. Want dat is véél, believe me! We zorgen dat alles klopt en matcht met jouw waarden: je prijs, je teksten, je aanbod, en natuurlijk ook je uitstraling.

In deze week leer je niet van alles over marketing, je gaat ook gelijk aan de slag. Dat maakt deze cursus zo krachtig: techniek, theorie en praktijk combineren, zodat je met genoeg kennis en insider tips daadwerkelijk gaat doen! Je vindt je beste marketingkanalen, weet waar je doelgroep op zit te wachten, en maakt al gelijk een start met uitvoeren van je net gevulde marketingkalender. Don’t worry, we got this. 

Jij bent jouw bedrijf, daarom is het deze week tijd voor wat reflectie en kijken we naar je mindset. Hoe zet je die op zo’n manier in dat je je mindset voor je laat werken, ipv tegen? Wat doe je met dat stemmetje dat zegt dat je het niet kan of niemand op jou zit te wachten? In deze week krijg je de tools! En die gaan ervoor zorgen dat jij grote stappen gaat zetten, door klein te beginnen.

We eindigen de week met een concreet stappenplan. Je zet alle praktische puntjes op de i zodat niets je meer in de weg staat om de wereld in te vliegen. Je krijgt een realistische to do list en heldere stappen om je bedrijf tot een succes te maken. En we eindigen met een wetenschappelijk bewezen opdracht om te zorgen dat jouw business méér kans van slagen heeft dan ooit. Waar wacht je nog op!

Voorproefje

Benieuwd naar hoe de cursus eruit ziet? Hieronder zie je een aantal screenshots van stories uit de cursus!

Eliza Zarah | Steffy Roos du Maine

Ondernemer worden en je dromen volgen.

Hoe zou het zijn om geld te verdienen én een fijn leven te leiden, zonder afbreuk te doen aan wie je bent en waar je voor staat? Al in 6 weken kun je ontdekken waar jij gelukkig van wordt en welke keuzes hierbij komen kijken.

Tijdens de cursus Follow your Dream:

  • Doe je inspiratie op om een eigen business op te zetten
  • Word je gemotiveerd om écht actie te ondernemen
  • Leer je van andere succesvolle ondernemers
  • Vorm je jouw ideeën om tot concrete plannen
  • Ga je knallend van start met een business die bij jou past
  • Begin je vol vertrouwen aan je ondernemersreis
Oh Zo Mooi Fotografie | Steffy Roos du Maine

Waarom School of Samkalpa je kan helpen.

School of Samkalpa biedt online cursussen aan voor de ontwikkeling van je business. Dit is ontstaan toen ik steeds vaker de vraag kreeg: “Steffy, hoe is dit jou allemaal gelukt?” En steeds meer kreeg ik heel concreet de vraag: “Hoe begin ik? Ik heb ideeën en dromen, maar het lukt me niet om echt te starten. Kun je me helpen?” En uit die hulpvragen is deze cursus geboren.

Wat is het grote verschil met de meeste business coaches?

Ik ben zelf ondernemer en heb – nog steeds – verschillende bedrijven. Ik heb bewezen dat ik bedrijven groot en succesvol kan maken. En ik deel mijn beste learnings en tools om jou en jouw business te laten groeien. Daarom zijn de cursussen van School of Samkalpa een mix van praktische business tips en spirituele ontwikkeling. Omdat ik ervan overtuigd ben dat je hiermee – net als ik – een betere ondernemer kunt worden.

FAQ

Ja dat kan zeker! Bij de vorige cursus was dit ongeveer 50-50 wat betreft mensen nog zonder en al met eigen bedrijf. Ook als je al een eigen business bent begonnen is het super nuttig jezelf deze kans te gunnen en eens goed en diep te kijken naar waar jij voor staat, hoe je je kracht en passie connect met je commerciële business, hoe je marketing en branding daarop aansluit en hoe je mindset vóór jou laat werken in plaats van tegen je. 

Zo had Priscilla al haar eigen bedrijf (Zest Personal Training & Fitness) en gaf ze deze feedback over de cursus:

“Ik heb nog steeds in vlagen last van die blokkades en de stemmetjes, vooral wanneer anderen zich met mijn onderneming gaan bemoeien, maar dankzij jou krijg ik dan toch weer die motivatie terug en laait dat vuur van binnen weer op! Wat mij het meeste helpt is om in gedachten te houden dat het niet perfect hoeft te zijn, maar dat ik tenminste moet beginnen en geduldig moet zijn.”

Nee, het gaat sowieso nog wel even duren voordat deze cursus terugkomt, als dat ooit is!  Maar vraag jezelf af waarom je op dit moment geen tijd hebt? Vind je het misschien spannend om écht te beginnen met je eigen business? Dan is deze cursus juist die figuurlijke schop onder je kont die je nodig hebt! En als je het echt even druk hebt, no worries. Je hebt na de cursus nog een maand om alle fimpjes (nogmaals) te bekijken. Je kunt de cursus helemaal in je eigen tijd doen. En omdat je de filmpjes op Instagram ziet, maak je eigenlijk gewoon je tijd op je telefoon heel nuttig! En de worksheets krijg je in je mail, dus de opdrachten kun je doen wanneer je tijd hebt om er goed voor te gaan zitten. Al met al: gewoon NU gaan doen dus!

Elke week bevat 50 à 100 stories, die je in 15 à 30 minuten kijkt. Deze stories zijn opgeslagen in een highlight zodat je ze ook later overzichtelijk weer kunt vinden. De worksheet met opdrachten krijg je in je mailbox en afhankelijk van hoe uitgebreid je deze maakt ben je hier zo’n 1 à 3 uur mee bezig. Helemaal up to you! Ook blijken de worksheets nuttig om later er nog eens bij te pakken. Misschien maak je de opdrachten eerst snel in een half uurtje, en denk je na een paar weken: hier moet ik meer mee. En pak je de worksheet er weer bij.

Toen ik begon met ondernemen had ik geen idee. Geen business achtergrond, geen ondernemersvrienden. Ik heb mezelf alles geleerd, door het lezen van heel veel boeken, volgen van cursussen, trial and error, reflectie, seminar, congressen en coaches. Daaruit heb ik de beste en meeste praktische tips en learnings verzameld! Want dat dit werkt, weet ik. Het heeft bij mij gewerkt (4 bedrijven, een miljoenenomzet en erkenning in mijn ondernemerschap door bijvoorbeeld The Next Women 100, Viva 400 en FD Gazellen) maar ook bij de mensen die ik heb gecoacht of een cursus hebben gevolgd, heb ik gezien dat het heel goed werkt!

Je koopt de cursus hier met iDeal, creditcard of PayPal. Daarna ontvang je een welkomst mail en spreekt alles voor zich!

Dromen, Durven, Doen.

In deze cursus leer ik je in 6 weken tijd om écht te beginnen. We beginnen met dromen. Ideeën en gedachtes over je business concreet maken, zodat je weet wat jij wilt gaan doen en welke betekenis dit voor jou heeft. De volgende stap is durven. Samen zorgen we dat jij de stap durft te nemen naar het ondernemerschap. Want geloof me, zo eng is het niet. Daarna is het tijd om te doen! Niet alleen, maar samen met andere passiezoekers en dromenjagers. Je dromen volgen is makkelijk, maar je moet wel durven beginnen. No more excuses, want dit is hét moment om actie te ondernemen. The point of no return. Schrijf je dus snel in voor de tweede editie van 
Follow Your Dream – Begin je eigen business”

News from School of Samkalpa

Meer weten over het starten van je eigen business? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van School of Samkalpa en ontvang handige tips die je kunt toepassen binnen jouw eigen onderneming.

Oh Zo Mooi Fotografie | Steffy Roos du Maine
Oh Zo Mooi Fotografie | Steffy Roos du Maine
Oh Zo Mooi Fotografie | Steffy Roos du Maine