Eliza Zarah | Steffy Roos du Maine

Over Steffy Roos Du Maine

Steffy is ondernemer, spreker, auteur, yogadocent, maar het allerleukste vindt ze toch echt het delen van kennis, andere mensen helpen en inspireren. Als ‘klein meisje’ als wiskunde tutor, debat trainer en dansdocent. Inmiddels deelt ze, nog even bevlogen als dat kleine meisje, de kennis die ze opdeed tijdens het opbouwen van haar imperium.

alexa-williams-cYnubHGntmk-unsplash-abt-crp-cm

Een eigen imperium opbouwen uit het niets

Steffy’s juridische kantoor, JBL&G, draaide al voor haar dertigste een miljoenen omzet. Het medisch advies kantoor dat ze vervolgens oprichtte had binnen de kortste keren meer dan 75 opdrachtgevers en werkt met ruim 60 artsen samen. Ze geeft leiding aan zo’n vijftig (geweldige) medewerkers en heeft kantoren in Amsterdam, Groningen en Deventer. Haar business performance bleef niet onopgemerkt en ze kreeg een plek/nominatie in de The Next Women 100, Viva 400 en FD Gazellen.

Lijkt dit een ver van je bed show of onmogelijk om ook te bereiken? Absoluut niet! Steffy had voordat ze begon nog nooit een business opleiding gevolgd, komt niet uit een ondernemersfamilie (ze groeide met haar alleenstaande moeder op in de bijstand) en had geen idee waar ze aan begon. Maar door heel veel lezen, leren, mensen spreken, brainstormen én vallen en opstaan, is ze waar ze nu is. En die kennis deelt ze graag met zoveel mogelijk cursisten en cliënten!

Media aandacht voor mij & mijn bedrijven

Eliza Zarah | Steffy Roos du Maine

Wat is Samkalpa?

Samkalpa betekent intentie vanuit je hart, je heartfelt desire.

San of Sam (samkalpa wordt ook vaak als sankalpa geschreven) betekent in het Sanskriet de connectie met de hoogste waarheid, een idee dat is gevormd in je hart.

En Kalpa betekent gelofte, belofte. De regel die je boven alle andere regels zult volgen.

Daarom vind ik Samkalpa zo belangrijk in het leven én je business. Als wát je doet, uit je hart komt, uit de goede intentie, dan is werk niet zomaar werk. Dan is je business niet alleen om geld te verdienen. En ben jij niet alleen maar hier om te doen wat je moet doen. Dan voelt het goed, alsof alles klopt. En dat is precies waar ik cursisten en cliënten mee help.

News from School of Samkalpa

Meer weten over het starten van je eigen business? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van School of Samkalpa en ontvang handige tips die je kunt toepassen binnen jouw eigen onderneming.